Διακοπή και επεισόδια στον ημιτελικό Νέων Παναχαϊκή και Κέρκυρας- Τραυματίστηκαν ποδοσφαιριστές

Σάββατο, Απρίλιος 6, 2019 - 4:23μμ

Οριστικά διακόπηκε ο ημιτελικός του πρωταθλήματος Νέων της Football League ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Παναχαϊκή, στην Αγυιά. Αιτία είναι τα επεισόδια που έγιναν όταν στο 85ο λεπτό του αγώνα ο επιθετικός της ομάδας των Φαιάκων, Στεργίου έβαλε γκολ και απευθύνθηκε στην κερκίδα των οπαδών της Παναχαϊκής.

Η κίνηση του εξαγρίωσε τους φιλάθλους της Παναχαϊκής

Η κίνηση του εξαγρίωσε τους οπαδούς της Παναχαϊκής που εισέβαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ακολούθησαν επεισόδια ενώ συνεπλάκησαν παίκτες των δύο ομάδων. Μάλιστα από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ο προπονητής και ένας παίκτης της ομάδας της Κέρκυρας, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν για τα αποδητήρια αλλά και δύο παίκτες της Παναχαϊκής που προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων και οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά κατά των διοικούντων που βρίσκονταν στα επίσημα, προπηλακίζοντας δημοσιογράφους.

Η κατάσταση στην Παναχαϊκή παραμένει έκρυθμη ενώ η διαιτησία έκλεισε το φύλλο του αγώνα σε βάρος των "κοκκινόμαυρων" (πράγμα που σημαίνει ήττα με 0-3 άνευ αγώνος), σημειώνοντας όλα όσα προηγήθηκαν.

Αναμένεται να δούμε αν από όλα αυτά θα κινδυνεύσει με τιμωρία και η ανδρική ομάδα αν και μετά από επικοινωνία που είχαμε με την ΕΠΟ, αναφέρθηκε ότι οι δύο διοργανώσεις είναι ανεξάρτητες.

Υποστήριξη: SilkTech