Διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο από τους Μεσογειακούς

Τετάρτη, Μάιος 22, 2019 - 9:01μμ

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας / Βίντεο με τίτλο «Η Πάτρα ξανά στο Παιχνίδι».

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι και σκηνοθέτες, οι οποίοι θα διαγωνιστούν είτε σε φωτογραφίες, είτε σε μικρής διάρκειας βίντεο που θα έχουν ως κεντρικό θέμα αξιοθέατα ή μέρη ιδιαίτερου ενδιαφέροντος με θέμα «Η Πάτρα ξανά στο Παιχνίδι».

Το υλικό των πέντε φωτογραφιών (που θα πρέπει να είναι συμβατές με την εφαρμογή του Instagram) ή των μέγιστης διάρκειας 30-40 δευτερολέπτων βίντεο (μέγεθος έως 50 ΜΒ) θα πρέπει να εστιάζει σε τέσσερις άξονες: την πόλη της Πάτρας, τον αθλητισμό, τη θάλασσα και την άμμο, στοιχεία που συνθέτουν την ιδέα των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν 25-31 Αυγούστου 2019.

Στο Διαγωνισμό περιλαμβάνεται έπαθλο 4 νικητών ( 2 φωτογράφοι & 2 σκηνοθέτες)  όπως αναφέρεται στο έγγραφο «ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»   

E-mail για κατάθεση φακέλου συμμετοχής:  [email protected]

Περίοδος υποβολής:  22/05/19 έως 16/06/19 3:00μμ.

Κατά την χθεσινή (21/5) συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019 αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων και τα εξής :

1ον: Έγκριση της Εικόνας και Ταυτότητας της πόλης και των Αγώνων ( Look of the city look of the games ).

2ον: Εγκρίθηκαν τα πρώτα 4 τεύχη του  διαγωνισμού της τεχνολογίας.

3ον: Εγκρίθηκαν οι δέκα πρώτες συμβάσεις με ξενοδοχεία της περιοχής.

4ον: Εγκρίθηκε η παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων και της χρήσης της Μασκότ  ( Πατρέας ) των Αγώνων, της δημιουργού κ. Κανέλλας Στασινοπούλου.

Υποστήριξη: SilkTech