Δεύτερη νίκη της ΝΕΠ με νταμπλ - σκορ

Κυριακή, Δεκέμβριος 8, 2019 - 3:33μμ

Το 2/2 στην έδρα της έκανε η ΝΕ Πατρών το μεσημέρι της Κυριακής (8/12) καθώς επικράτησε με 16-8 της ΠΕΚΕ Βροντάδου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα του Φώτη Γιαννόπουλου έφτασε τους έξι βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Μπελέγρη παρέμεινε στον έναν βαθμό από την πρεμιέρα απέναντι στη Τρίαινα Βούλας.

Οι Πατρινοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε τέρματα του Κανελλοπούλου Γ. 2 και Βικάτου αλλά οι Χιώτες μείωσαν σε 3-2 με τους Σωτηριάνο και Κώστα. Εν συνεχεία η ΝΕΠ ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα να αυξήσει τη διαφορά στο ημίχρονο στα τρία τέρματα (7-4) βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν δυσκολίες παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κανελλόπουλος που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ από τρία πρόσθεσαν οι Ρογδάκης και Βικάτος. Από πλευράς ΠΕΚΕ Βροντάδου ο Κώστας πέτυχε τρία.

ΝΕ Πατρών – ΠΕΚΕ Βροντάδου 16-8 (3-2, 4-2, 4-1, 5-3)

ΝΕ Πατρών (Φώτης Γιαννόπουλος): Λιμαράκης, Κανελλόπουλος Γ. 5, Γιαννακόπουλος 2, Παπάκος Κ., Καρύδης, Ρογδάκης 3, Καρβουντζής 1, Στροφύλλας 1, Τραυλός 1, Πίτσικας, Βικάτος 3, Μελιδωνιώτης, Λιβαθηνός, Δεπούντης, Γουργουλέτης

ΠΕΚΕ Βροντάδου (Γιώργος Μπελέγρης): Καραβάς, Φρυδάς 2, Πανέρης, Μονιούδης Λ., Παγούδης, Σωτηριανός 1, Βορριάς 2, Αραβανής, Μαυρέλος, Σωτηράκης, Σπυριδάκης, Παϊδούσης, Κώστας 3

Υποστήριξη: SilkTech