Δεν θα λεγε “όχι” στον Παναθηναϊκό η Παναχαϊκή

Δευτέρα, Οκτώβριος 11, 2021 - 12:06μμ

Η Παναχαϊκή προχωρά ακάθεκτη στον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον στρέφει το βλέμμα της στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη (14/10) όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια της 5ης φάσης.

Θυμίζουμε ότι από την Superleague συμμετέχουν Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, ΝΠΣ Βόλος, Ατρόμητος Περιστερίου, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Ιωνικός.

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στην 5η φάση οι Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη. Την πρόκριση πήραν και οι Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Άγιος Νικόλαος.

Η Παναχαϊκή δεν θα έλεγε όχι σε μια κλήρωση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (ομάδα κατώτερης κατηγορίας ορίζεται γηπεδούχος) αφού θα της δινόταν η ευκαιρία για μια πρώτης τάξεως οικονομική ανάσα μέσα στη γεμάτη (μέσα στα επιτρεπόμενα πλαίσια) Αγυιά.

Βέβαια το… πιο ιδανικό θα ήταν οι “κοκκινόμαυροι” να έβρισκαν μπροστά τους ακόμα έναν βατό αντίπαλο και… γιατί όχι, μετέπειτα μια ομάδα όπως οι “πράσινοι”, φθάνοντας όσο πιο μακριά μπορούν στον θεσμό.

Οι αγώνες της 5ης φάσης θα διεξαχθούν στις 26-28 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10/21 στις 11:30 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και εκπροσώπων ΜΜΕ, για την προστασία όλων από τη διασπορά του Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο site της Ομοσπονδίας».

ΠΗΓΗ: matchnews.gr

Υποστήριξη: SilkTech