Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων Γυναικών

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 14, 2018 - 12:51πμ

Η Εθνική Νέων Γυναικών ηττήθηκε από την Ισπανία με σκορ 9-4 και έχασε το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Φουνσάλ της Πορτογαλίας.

Η ελληνική ομάδα έκανε καλό ξεκίνημα και προηγήθηκε με γκολ της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη. Σύντομα, όμως, οι Ισπανίδες επέβαλαν το παιχνίδι τους και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας 4 αναπάντητα τέρματα.

Στη δεύτερη περίοδο τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στο ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Στην επανάληψη οι Ισπανίδες έκαναν διαχείριση του αγώνα και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη.

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 1-1, 1-1.

Ελλάδα (Στέφανος Λέανδρος): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά, Ελληνιάδη, Δούλη, Γρηγοροπούλου, Κοντονή 1, Νίνου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κανετίδου, Λούδη, Παπαναστασίου, Αντωνιάδη, Αρχοντάκη.

Το Σάββατο (15/9 17:00 ώρα Ελλάδος) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Γαλλία, στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Υποστήριξη: SilkTech