Δεν συνεχίζει στη ΝΕ Πατρών ο Δημήτρης Κρητικός!

Δευτέρα, Μάιος 29, 2023 - 8:00μμ
Ο πρώην προπονητής της ΝΕΠ, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι στο πέρασμα του από την Πάτρα αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τον σύλλογο και εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα στο μέλλον

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΝΕ Πατρών με τον Δημήτρη Κρητικό, με τον έμπειρο προπονητή να μη συνεχίζει στον πάγκο των «δελφινιών», λόγω σημαντικών επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα, που δεν επιτρέπουν στον έμπειρο προπονητή να συνεχίσει το έργο του στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.
Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Κρητικός ανέλαβε τη ΝΕ Πατρών, μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Λαζαρίδη, με τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά να έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο οι βαρύνουσας σημασίας υποχρεώσεις του έμπειρου τεχνικού στην πρωτεύουσα δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει εκτός Αττικής.
Μέσω δήλωσης του στο #AQF24, ο Δημήτρης Κρητικός θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους της ΝΕΠ για τη σύντομη, όπως αποδείχθηκε συνεργασία τους και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο, κ. Τσουραμάνη, τους Λάμπρο Αναστασόπουλο και Μάκη Λυκούδη, καθώς και τους κ. Ανδρουτσέλη και Σινέμογλου. Όπως τόνισε ο πρώην προπονητής της ΝΕΠ, στο πέρασμα του από την Πάτρα αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τον σύλλογο και εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα στο μέλλον.

aquafeed24.com

Υποστήριξη: SilkTech