Δεν προχωράει του Κατσουράνη στην Παναχαϊκή - "Αργήσατε"

Σάββατο, Αύγουστος 7, 2021 - 11:20πμ
Ο Κ. Κατσουράνης

Ανακοίνωση Λουμπαρδέα-Κατσουράνη για την Παναχαϊκή

"Με αφορμή την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών για την σωτηρία της Παναχαϊκής και την απόλυτη αναγκαιότητα να παραμείνει στα χέρια της πόλης, αναλάβαμε πρωτοβουλία.
Ήρθαμε σε επαφή με πολλούς Πατρινούς επιχειρηματίες (αλλά και μεγάλες εταιρείες της Αθήνας), ώστε μέσω χορηγιών να στηριχτεί μία προσπάθεια για την δημιουργία ομάδας που θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με στόχο κατ΄αρχήν την παρουσία μιας υγιούς και ανταγωνιστικής ομάδας.

Επιδίωξη μας ήταν να παλέψουμε κινητοποιώντας όλη την Πάτρα, σε συνθήκες στοιχειώδους κανονικότητας για ομάδα της ιστορίας και του βεληνεκούς της Παναχαϊκής, να μπορεί να ελπίζει είτε σε προσέλκυση σοβαρών επενδυτών, ή να πορευτεί με υγεία, διαφάνεια, γνώση και σοβαρότητα μέσω της στήριξης της πόλης.

Η ανταπόκριση που είχαμε από τις επαφές με επιχειρηματίες της πόλης ήταν άκρως θετική και ενθαρρυντική.

Ακολούθως ήρθαμε σε επαφή με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΠΓΕ κ. Σεμιτέκολο, ωστόσο η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι ...«αργήσαμε».
Κατόπιν αυτής της απάντησης από τον πρόεδρο της ΠΓΕ, σεβόμενοι τους θεσμούς, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας.

Μετά από αυτή τη εξέλιξη ο κάθε φίλος της Παναχαϊκής και ο κάθε Πατρινός ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Με εκτίμηση
Νίκος Λουμπαρδέας
Κώστας Κατσουράνης".

* Την ίδια στιγμή, και συμφωνα με πληροφορίες στην Πάτρα θα βρίσκεται  το μεσημέρι ο Πέτρος Σταθάκης για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ολοκληρωθεί η αρχική συμφωνία με την ΠΓΕ. Η σύμβαση είναι έτοιμη για να υπογραφεί και από τις δύο πλευρές, τουλάχιστον όπως ενημέρωσε η Ερασιτεχνική τον ίδιον σήμερα.

Υποστήριξη: SilkTech