Δεν πάει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος- Πέφτει (17:30) κανονικά η αυλαία για τον Προμηθέα

Τετάρτη, Μάιος 8, 2019 - 2:04μμ

Τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ολοκληρώνει ο Προμηθέας Πάτρας, που φιλοξενείται(17:30, live στο sportin.gr), στο Σ.Ε.Φ. από τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 26ης (και τελευταίας αγωνιστικής) της Betshop.gr Basket League.

Με επιστολή του προς την ΚΕΔ, κοινοποιημένη προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν θα μεταβεί στο ΣΕΦ για να διευθύνει την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής στην Α1, Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών.

Στην επιστολή του, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς που τον έβαλαν στο επίκεντρο και τον άφησαν απροστάτευτο, αλλά και για την στοχοποίηση που υπέστη.

Τη νύχτα της Τρίτης (7/5), περίπου 100 οπαδοί έκαναν έφοδο κάτω από το σπίτι του διαιτητή, πετώντας νεράτζια, αλλά αποχώρησαν γρήγορα, καθώς ενισχύθηκε άμεσα η αστυνομική δύναμη που ήδη υπήρχε στο σημείο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς, ούτε υποβιβασμός του στην Α2.

Η ομάδα της Πάτρας έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδό της στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στην Α΄ (προημιτελική) Φάση των play-off και θα μάθει σήμερα τον αντίπαλό της. Αν ο Προμηθέας νικήσει στο ΣΕΦ θα καταλάβει την 3η θέση και θ’ αντιμετωπίσει τον 6ο της βαθμολογίας που θα είναι ο Ολυμπιακός ή ο Ήφαιστος Λήμνου.

Αν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, τότε θα τερματίσει 4ος και θ’ αντιμετωπίσει τον ηττημένο του αγώνα Περιστερίου-ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως η Α΄ (προημιτελική) Φάση των play-off θα κριθεί στις 2 νίκες και ο Προμηθέας θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, δηλαδή θα δώσει τον 1ο και το 3ο (εφόσον χρειαστεί) αγώνα στην Πάτρα.

pro1819 bl25202c

pro1819 bl25202b

Υποστήριξη: SilkTech