Δεν κατεβαίνουν στην Α2 Κόροιβος Αμαλιάδας και Αγρίνιο

Τρίτη, Μάρτιος 30, 2021 - 8:09μμ

Η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι η Α2 Εθνική θα επανεκκινήσει το προσεχές Σάββατο, αλλά ο Κόροιβος, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου χθες βράδυ, πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο Κόροιβος εδώ και μήνες είναι σταθερός στην άποψη πως για να γίνει επανεκκίνηση θα πρέπει τα σωματεία να στηριχθούν οικονομικά από την Πολιτεία και την Ε.Ο.Κ., καθώς λόγω του πολύμηνου lockdown έχει προκύψει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Πολιτεία και Ε.Ο.Κ. δεν έχουν κάνει καμία νύξη περί οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων της Α2 και ως εκ τούτου ο Κόροιβος αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, με το ζήτημα που υπάρχει να είναι ξεκάθαρα οικονομικό.

Εκτός και το Αγρίνιο, με μικρούς η Καβάλα – Αναζητείται η Δάφνη Δαφνίου

Μπορεί για τον Κόροιβο Αμαλιάδας να ήρθε η πρώτη πληροφορία ότι δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, αλλά το Αγρίνιο ήταν η ομάδα που έστειλε πρώτη επιστολή με την οποία έκανε γνωστή την απόφαση της.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας βρισκόταν σε αδράνεια εδώ και αρκετό καιρό, ενώ όπως φάνηκε δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται, με την τροποποιημένη προκήρυξη να του δίνει τη δυνατότητα να μην συνεχίσει.

Πλέον, και μετά την συμμετοχή και του Παγκρατίου, η μόνη ομάδα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ως προς ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει είναι η Δάφνη Δαφνίου.

Υποστήριξη: SilkTech