Δελέγκος: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40’»

Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2019 - 11:01πμ

Δύσκολη «δοκιμασία» περιμένει σήμερα το Απόλλωνα στην Περιβόλα, όπου υποδέχεται την Καστοριά των πλέι οφ. Την προσοχή των παιχτών του εφιστεί ο Κώστας Δελέγκος, που μίλησε για τελικούς μέχρι το φινάλε της σεζόν και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητών των «μελανόλευκων»:

«Άλλο ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι το αυριανό με την Καστοριά. Προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη νίκη στην Λάρισα και για να την εξαργυρώσουμε θα πρέπει να κερδίσουμε και το αυριανό ματς.

Όπως όλα τα εναπομείναντα ματς έτσι και αυτό έχει τον χαρακτήρα τελικού για εμάς. Η Καστοριά είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στην ζώνη των play off ανόδου.

Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, άρα μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς για εμάς. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στην άμυνα και στην επίθεση για 40' για να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι και επουδενί δεν πρέπει να εφησυχάσουμε λόγω της μεγάλης νίκης του Σαββάτου.

Ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίξει στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι, όπως κάνει πάντα και εμείς από την μεριά μας θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη».

Υποστήριξη: SilkTech