Δείτε τον Νίκο Αλέφαντο δεκαετία του '90, παραμονή του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό

Τρίτη, Ιούνιος 23, 2020 - 7:39μμ

Μεγάλη συγκίνηση και θλίψη έχει προξενήσει από την ώρα που μαθεύτηκε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην προπονητή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Νίκου Αλέφαντου σε ηλικία 81 ετών.

Ο πρώην προπονητής, μεταξύ άλλων, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, του ΟΦΗ αλλά και της Παναχαϊκής, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας, από τα οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο φίλαθλος Κώστας Μόσχοβος επικοινώνησε με το thebest.gr και φρόντισε να μας στείλει μία φωτογραφία από το αρχείο του που χρονολογείται από τη δεκαετία του ’90. Η φωτ. είναι τραβηγμένη στο ξενοδοχείο Porto Rio, παραμονές αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα στο φωτογραφικό στιγμιότυπο εικονίζονται ο εκλιπών Νίκος Αλέφαντος με τον παίκτη του Ολυμπιακού Ντανιέλ Μπατίστα κ' Πατρινούς φίλους του στο Πόρτο Ρίο. Διακρίνονται δεξιά του ο πρώην Προϊστάμενος της Πολεοδομίας Παναγιώτης Γουναρόπουλος και αριστερά του, ο αρχιτέκτων Κώστας Μόσχοβος, ο οποίος μάλιστα του είχε πει «είστε προπονηταράς. Σε παραδεχόμαστε».

 Για την ιστορία ο αγώνας εκείνος είχε λήξει με σκορ 1-0 και νίκη του Ολυμπιακού.
Υποστήριξη: SilkTech