Δείπνο της διοίκησης στους παίκτες του ΝΟΠ

Σάββατο, Δεκέμβριος 8, 2018 - 11:44μμ

Ως μια κίνηση έκφρασης ικανοποίησης και απόδοσης ευχαριστιών προς την ανδρική ομάδα για μέχρι σήμερα προσπάθεια, η διοίκηση του ΝΟΠ προσκάλεσε τους αθλητές και την τεχνική ηγεσία της υδατοσφαίρισης σε μια συνάντηση την Παρασκευή μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης.

Σημείο συνάντησης ταχυφαγείο στο κέντρο της Πάτρας. Παρόντες οι προπονητές Κ. Σακκαλής, Π. Βασιλόπουλος και Β. Λαμπάτος και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας που την φετινή χρονιά έχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα, δηλαδή ότι εκτός από την νεανικότητα, ταλέντο και δυναμικότητα σχεδόν όλοι είναι φοιτητές σε σημαντικές σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από την μεριά της διοίκησης παρόντες ήταν οι Νίκος Κανταράκης, Νικόλας Φιλόπουλος και Τάκης Καλοκαιρινός που ευχαρίστησαν τα μέλη της ομάδας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον και την στήριξη της διοίκησης προς όλους και ευχήθηκαν καλούς αγώνες με υγεία και επιτυχίες. Ζητήθηκε να προσπαθήσουν και εφέτος για το καλύτερο με δεδομένο την ικανότητα, την θέληση και το πείσμα τους να πρωταγωνιστήσουν και να αναδείξουν τους εαυτούς τους και τον ΝΟΠ.

Υποστήριξη: SilkTech