Champions League: Ο καλύτερες στιγμές από τους τελευταίους προημιτελικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Απρίλιος 15, 2021 - 10:02πμ

Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η Ρεάλ Μαδρίτης διαφύλαξε το 3-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε κρατώντας τη Λίβερπουλ στο 0-0 στο «Ανφιλντ». Αφού ξεπέρασε την αρχική επιθετικότητα των «κόκκινων» με τον Κουρτουά να εξουδετερώνει τις προσπάθειες του Σαλάχ και του Μίλνερ, η «βασίλισσα» έφερε το ματς στα μέτρα της και πλέον προετοιμάζεται για τις «μάχες» εναντίον της Τσέλσι στους ημιτελικούς.

Διαιτητής: Μπγιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

Κίτρινες: Κασεμίρο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ (60΄ Ζότα), Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ (60΄ Τιάγκο), Σαλάχ, Φιρμίνο (82΄ Σακίρι), Μανέ (82΄ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος (72΄ Οντριοθόλα), Ασένσιο (82΄ Ίσκο), Μπενζεμά, Βινίσιους (72΄ Ροντρίγκο).

Στο «Ζίγκαλ Ιντούνα» η Ντόρτμουντ έφερε από νωρίς σε δύσκολη θέση τη Μάντσεστερ Σίτι όταν προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του 17χρονου Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Όμως οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα που είχαν «κληρονομιά» το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Με πέναλτι του Μαχρέζ (από χέρι του Εμρέ Τσαν) στο 55΄ και μακρινό σουτ του Φόντεν στο 75΄, επικράτησαν με το ίδιο σκορ και θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στους «4».

Διαιτητής: Κάρλος ντε Θέρο Γκράντε (Ισπανία)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Εντίν Τέρζιτς): Χιτς, Μορέι (82΄ Τίγκες), Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέρο, Τζαν, Μπέλινχγαμ (81΄ Μπραντ), Νταχούντ (76΄ Αζάρ), Κνάουφ (68΄ Ρέινα), Χάαλαντ, Ρόις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντίόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Ντε Μπράινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν, Μαχρέζ (88΄ Στέρλινγκ), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League:

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) - Mπάγερν Μονάχου (Γερμανία)   0-1

(40΄ Τσούπο-Μότινγκ)

Τσέλσι (Αγγλία) - Πόρτο (Πορτογαλία)                    0-1

(90΄+4 Ταρέμι)

Λίβερπουλ (Αγγλία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)            0-0

Ντόρτμουντ (Γερμανία) - Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)        1-2

(15΄ Μπέλιγχαμ - 55΄πεν. Μαχρέζ, 75΄ Φόντεν) 

Υποστήριξη: SilkTech