Beach Tennis Aνδρών: Ρεσιτάλ από Ιταλούς, Γάλλους και Πορτογάλους

Κυριακή, Αύγουστος 25, 2019 - 9:17μμ

Μεγάλες συγκινήσεις και υψηλού επιπέδου θέαμα απόλαυσαν οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες του Α΄ γύρου στο κυρίως ταμπλό του Τουρνουά Ανδρών στο Βeach Τennis.

Στον Β’ γύρο προκρίθηκαν η Εθνική Ελλάδας, οι ομάδες Ι και ΙΙ της Γαλλίας και του Σαν Μαρίνο, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Το ταμπλό εγκαινιάσθηκε με ένα μεγάλο ντέρμπι στο οποίο  οι Nicolo BOMBINI, Alvise GALLI από το Σαν Μαρίνο νίκησαν δύσκολα 7-5, 6-4 τους Anas BOUAOUDA, Youssef GHAZOUANI από το Μαρόκο και πήραν την πρόκριση.

Εντυπωσιακοί οι Πορτογάλοι Pedro MAIO και  Henrique Jose FREITAS έδωσαν ρεσιτάλ ταχύτητας απέναντι στους Κύπριους Ντιν ΓΕΩΡΓΙΟΥ και Κρίστοφερ ΚΟΥΤΡΟΥΖΑ νικώντας με 6-0, 6-2. «Κάναμε καλή αρχή στο τουρνουά. Ήρθαμε εδώ για κάτι πολύ μεγάλο. Εχουμε βάλει στόχο το βάθρο. Θα θεωρήσουμε αποτυχία να μην πάρουμε ένα μετάλλιο. Υπάρχει ζέστη αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά», είπαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση οι δύο Πορτογάλοι.

Στην ελληνοκυπριακή αναμέτρηση μετά από μεγάλη μάχη ο Γιώργος ΜΑΡΤΙΝΗΣ και ο Γιάννης ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  νίκησαν με 6-3, 6-4 τους Σπύρο ΓΕΩΡΓΙΟΥ και Μάριο ΒΥΡΙΔΗ και πήραν την πρόκριση.

Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα ΙΙ της Γαλλίας η οποία με τους Theo IRIGARAY, John WOLFF νίκησε τους Αλγερινούς Bilal BENZAID και Khalil Adel RADJAA με 6-0, 6-0.

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν οι Ισπανοί Antomi RAMOS-VIERA και Gerand RODRIGUEZ-QUERO καθώς οι Τυνήσιοι Achref ZOUARI, Iskander ZOUARI δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν, αλλά και η ομάδα της Γαλλίας Ι αποτελούμενη από τους Nicolas GIANOTTI και Mathieu GUEGANO που πέρασε εις  βάρος των Τυνήσιων Seifeddine BEN SLIMANE και Jamel INOUBLI.

Το ταμπλό έκλεισε με τον αγώνα στον οποίο οι  Ιταλοί Diego BOLLETTINARI και Mattia SPOTO έδειξαν την ανωτερότητα τους και με παιχνίδι σε υψηλές ταχύτητες νίκησαν την ελληνική ομάδα ΙΙ (Γιώργος ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, Γρηγόρης ΡΑΠΤΗΣ).

O Diego BOLLETTINARI δήλωσε: «Ζούμε μία φανταστική εμπειρία. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Το Beach Tennis είναι διαδεδομένο στην Ιταλία. Μένω στη Ραβένα και ο συμπαίκτης μου στη Μπολόνια και τρεις φορές την εβδομάδα κάνουμε προπόνηση. Θα ήταν σπουδαίο να γυρίσουμε σπίτι μας με ένα μετάλλιο».

 O Γιώργος ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ σχολίασε:  «Εχουμε μία ομάδα στην Παλλήνη και παίζουμε τα τελευταία εννέα χρόνια. Ηρθαμε για την εμπειρία εδώ και γενικά παίζουμε για την διασκέδαση μας. Είναι δαπανηρό άθλημα διότι για να διατηρείς την επαφή και να αποκτάς παραστάσεις από τα μεγάλα Τουρνουά στο εξωτερικό πρέπει να έχεις και τα χρήματα για να ταξιδεύεις.

Το επίπεδο των ομάδων της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Πορτογαλίας είναι πολύ υψηλό. Με τον Ράπτη δεν είχαμε κάνει προετοιμασία διότι εγώ μένω στην Αθήνα και αυτός στη Λαμία».

Υποστήριξη: SilkTech