Αυτός είναι ο άνδρας που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου

Σάββατο, Ιανουάριος 16, 2021 - 5:30μμ

Τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) Αριστείδη Αδαμόπουλο φέρεται να κατήγγελλε ενώπιον του εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου, ως τον άνδρα που την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998. Η ολυμπιονίκης φέρεται να υποστήριξε πως ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από τη σεξουαλική της κακοποίηση.

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλλει ότι είχε υποστεί όταν ήταν νέα αθλήτρια βρίσκονται πλέον στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η αθλήτρια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα καταγγελλόμενα κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ημερίδας, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», στο πλαίσιο του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την «Προστασία των Παιδιών στον Αθλητισμό».

Αναστολή κομματικής ιδιότητας

Βάσει πληροφοριών, ο Αρ. Αδαμόπουλος είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική με πηγές της οδού Πειραιώς να επισημαίνουν ότι αναστέλλεται η κομματική του ιδιότητα μέχρι να αποσαφηνιστεί αν όντως είναι ένοχος για όσα του καταλογίζονται.

 Κατόνομασε τον υπεύθυν...
Υποστήριξη: SilkTech