"Αυτοκτόνησε" η ΝΕΠ

Σάββατο, Νοέμβριος 24, 2018 - 8:27μμ

Η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ, αν και προηγήθηκε με 5-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου ένα κακό τελευταίο οκτάλεπτο, στο οποίο δέχθηκε επτά τέρματα την ανάγκασε να γνωρίσει την ήττα με 9-6 από την Γλυφάδα, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όπου το ξεκίνημα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1), όμως με τη συμπλήρωση των πρώτων 16 λεπτών, η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-3.

Στο τρίτο μέρος του αγώνα, η κυριαρχία της φιλοξενούμενης ομάδας συνεχίστηκε, διευρύνοντας τη διαφορά (2-5). Όλα, όμως, ανετράπησαν στο τελευταίο οκτάλεπτο του παιχνιδιού, με τον ΑΝΟΓ να κάνει ένα μεγάλο ξέσπασμα και να παίρνει τη νίκη, με σκορ 9-6.

Τα οκτάλεπτα: 1-1 , 1-2 , 0-2 , 7-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 1, Κολιτσοπούλου, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή 2, Κοντογιάννη 3, Γκίλλα, Γροζοπούλου, Καρύτσα

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Πασσά, Τσιμάρα Ευδ. 1, Τσιμάρα Ευφ. 2, Μιχαηλίδου 1, Μπιτσάκου 2, Μανέτα Σ., Λυκοθανάση, Ζαφειράκη, Ρακιντζή, Μανέτα Β.

Υποστήριξη: SilkTech