Αυτό είναι το αθλητικό κέντρο που θα κατασκευαστεί στη θέση του παλιού κολυμβητηρίου στην Αγυιά για τους Μεσογειακούς της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Αύγουστος 8, 2018 - 1:14μμ

Το σχέδιο για τη μετατροπή του παλιού κολυμβητηρίου της πλαζ σε πολυχώρο αθλητικών δραστηριοτήτων όπου θα φιλοξενηθεί ο κεντρικός κορμός των αγωνισμάτων των Μεσογειακών αγώνων που θα φιλοξενησει η Πάτρα , παρουσίασε σήμερα στους τοπικούς φορείς ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης που βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα θέτοντας τις μελέτες προς διαβούλευση με την τοπική κοινωνία προκειμένου να γίνουν παρατηρήσεις και να οριστικοποιηθεί για να δημοπρατηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο.

Αυτό είναι το σχεδιάγραμμα που παρουσίασε σήμερα ο Υφυπουργός.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει κατεδάφιση του παλιού κολυμβητηρίου και δημιουργία σύγχρονων υποδομών άθλησης. Όπως έχει δηλώσει ο Υφυπουργός "στο αθλητικό κέντρο της Αγυιάς, οι βασικές υποδομές που θα μείνουν και μετά θα είναι δύο μεγάλα γήπεδα Beach Soccer και γιατί Beach Volley, γιατί είναι το γήπεδο που έχει τις μεγαλύτερες διαστάσεις και μέσα σε αυτό μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο θέλεις. Άρα φτιάχνεις το μεγαλύτερο για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για το μικρότερο. Και πάλι στη λογική ότι θέλουμε στην Αχαΐα, στην Πάτρα από το 2019 και μετά κάθε καλοκαίρι να έχουμε τουλάχιστον μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Υποστήριξη: SilkTech