Αξεπέραστα ακόμα τα επιτεύγματα του Δημήτρη Μπιτσάκου

Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2019 - 8:48μμ

Σχολιάστηκε αρκετά η πρόσφατη είδηση πως είχαμε αλλαγές στον πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερς όλων των εποχών στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 Εθνικής.

Ως γνωστόν στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Χίος (23/2/019) ο Γιάννης Φουντούλης πέτυχε 4 γκολ κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε και ξεπέρασε κατά ένα τον μύθο του Πατρινού Υγρού Στίβου, τον Δημήτρη Μπιτσάκο, έχοντας πια 979 γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο -μέχρι πριν κλείσει την καριέρα του- 2ος σκόρερ όλων των εποχών, είναι πια στην 5η θέση, πίσω από τον Γιώργο Αφρουδάκη (1.685), τον Αντώνη Βλοντάκη (1.085), τον Γιάννη Θωμάκο (1021) και τον Γιάννη Φουντούλη (979)!

Ο Μπιτσάκος, έχει πετύχει δεκάδες ακόμα τέρματα σε επίσημες διοργανώσεις και δεν εννοούμε μόνο τα παιχνίδια των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων, εφήβων και νέων.

Με τον ΝΟΠ έχει πετύχει 11 γκολ στην Α2, έχει άλλα 165 στο Κύπελλο Ελλάδας (τα 53 σε φάιναλ φορ) και 58 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκτός δηλαδή των όσων πέτυχε με τον Παναθηναϊκό, την ΝΕΠ, την Γλυφάδα, τον Υδραϊκό και τον Νηρέα Χαλανδρίου, αλλά και τις Εθνικές μας ομάδες (μόνο με την Ανδρών έχει 107 γκολ).

Η εκτίμηση είναι πως ο Δημήτρης Μπιτσάκος (καθιερώθηκε με τον ΝΟΠ στην Α1 σε ηλικία 15 ετών) θα έχει πετύχει περισσότερα από 1.700 γκολ σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της σχεδόν 30ετούς καριέρας του! Μύθος!

Κι όπως σχολίασε κάποιος:

«είναι ο πιο ολοκληρωμένος Ευρωπαίος όλων τον εποχών. Πέτυχε τα εκατοντάδες του γκολ από την θέση του φουνταριστού -πιο δύσκολο από ότι στην περιφέρεια-, και σε μια επαρχιακή ομάδα, με λίγα πέναλτι...».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech