Αβέβαιο το μέλλον της Ακαδημίας των Σπορ

Κυριακή, Μάρτιος 8, 2020 - 12:52μμ

Αβέβαιο είναι το μέλλον της Ακαδημίας των Σπορ στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ. Ο αγώνας του Σαββάτου με τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα σωστά αναβλήθηκε λόγω προληπτικών μέτρων του κορωνοϊού, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Πάτρας δεν έκανε  προπονήσεις όλη την εβδομάδα, μιας και την Τετάρτη έγινε στο κλειστό απολύμανση και Πέμπτη  Παρασκευή ήταν κλειστό λόγω των μέτρων.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 5:30 μ.μ. στο Κουκούλι είναι να παίξει τον εξ αναβολής αγώνα με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σαλαμίνα Χ.Κ. που εάν ισχύσουν τα μέτρα, ότι τα γήπεδα θα είναι κλειστά για δύο εβδομάδες, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Η ομάδα της Πάτρας θα είναι απροπόνητη τελείως και θα πάει να παίξει έναν αγώνα με μεγάλο ρίσκο να τραυματιστούν κάποιοι αθλητές, αφού δεν θα γυμνάζονται.

Πλέον οι εναπομείναντες στόχοι είσοδο στην τετράδα και αγώνες play  - offs ανόδου, αλλά και όσο καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δεν ισχύουν από την στιγμή που η ομάδα δεν κάνει προπονήσεις.

Ανάλογη είναι η πορεία της ομάδας, αφού κινείται ανάλογος με τα μέτρα κατά του ιού που εξαγγέλλει κάθε φορά το υπουργείο υγείας.

 

Υποστήριξη: SilkTech