ATP Finals: Στον όμιλο του Ναδάλ ο Τσιτσιπάς

Παρασκευή, Νοέμβριος 8, 2019 - 2:50μμ

Την Τρίτη (5/11) το μεσημέρι έγινε η κλήρωση για τους καταρτισμούς των ομίλων του ATP Finals που θα διεξαχθεί από 10 έως 17 Νοεμβρίου στο Λονδίνο και στο οποίο θα λάβει για πρώτη φορά μέρος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας θα βρίσκεται στον όμιλο "Αντρέ Άγγασι", όπως ονομάστηκε προς τιμήν του Αμερικανού τενίστα, και σε αυτόν πλην του Τσιτσιπά βρίσκονται οι Ναδάλ, Μεντβέντεβ και Ζβέρεφ.

Στο έτερο όμιλο που ονομάστηκε Μπιόρν Μπόργκ βρίσκονται οι Τζόκοβιτς, Φέντερικ, Τιέμ και Μπερετρίνι.

Στο ATP Finals υπάρχουν δύο όμιλοι όπου στον πρώτο γύρο όλοι παίζουν με όλους και οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο περνούν στον επόμενο γύρο.

Αναφορικά με τον όμιλο του Τσιτσιπά ο Ναδάλ που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς θα δοκιμάσει πριν το τουρνουά να δει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί και αν δεν τα καταφέρει τη θέση του θα πάρει ο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Όσο για το πρώτο παιχνίδι του Τσιτσιπά, αυτό θα γίνει τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, με αντίπαλο τον Μεντβέντεβ ο οποίος επίσης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε ATP Finals. Το παιχνίδι του Έλληνα τενίστα είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (11/11):

02 Arena - Centre Court:

14:00 Krawietz/Mies v. Rojer/Tecau

16:00 Daniil Medvedev v. Stefanos Tsitsipas COSMOTE SPORT 6HD

20:00 Cabal/Farah v. Herbert/Mahut

22:00 Rafael Nadal v. Alexander Zverev COSMOTE SPORT 6HD

Υποστήριξη: SilkTech