Αθλητές της ΝΕΠ στις Προεθνικές ομάδες κολύμβησης

Σάββατο, Σεπτέμβριος 9, 2023 - 10:00πμ
Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ απέσπασε μια ακόμη διάκριση

Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ απέσπασε μια ακόμη διάκριση, καθώς νεαρά μέλη της συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες της ΚΟΕ για τις Προεθνικές μας ομάδες.

Η σχετική ανακοίνωση της ναυταθλητικής ένωσης: «Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ, η σταθερά πρώτη δύναμη στην Περιφέρειά μας, δεν θα μπορούσε να μην έχει και φέτος εκπροσώπους στις Προεθνικές μας ομάδες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους σχετικούς πίνακες αξιολόγησης της ΚΟΕ, το σκουφάκι με το εθνόσημο θα φορέσουν οι εξής κολυμβητές μας:
ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ: Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος
ΕΦΗΒΟΙ: Θεοφάνης Κουρής, Φώτης Χρυσανθακόπουλος
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Παναγιώτα Γιαννακοπούλου

Να σημειωθεί ότι στην Προεθνική ομάδα κλήθηκε και η Αποστολία Σκούτα, η οποία πέρσι κολυμπούσε με τον Μίλωνα (φυσικά με προπονήτρια στην Πάτρα τη Λίνα Μαστροπάσκουα), αλλά φέτος επιστρέφει στη ΝΕΠ.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αφοσίωσή τους στις προπονήσεις, πολλά μπράβο στους προπονητές τους για την εξαιρετική δουλειά, άξιοι συγχαρητηρίων και οι γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους. Στις τάξεις της ΝΕΠ υπάρχουν κι άλλοι εν δυνάμει διεθνείς κολυμβητές και κολυμβήτριες στους οποίους θα δοθούν ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον. Συνεχίζουμε! Ζήτω η ΝΕΠ!».

Υποστήριξη: SilkTech