"Άθληση και παιδί" από τον Ιάσωνα Ρίου

Τρίτη, Απρίλιος 16, 2019 - 7:01μμ

«Άθληση και παιδί», θα είναι το θέμα ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου, στην Αγορά Αργύρη.

Η ημερίδα διοργανώνεται από τον Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου ΙΑΣΩΝ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του ενός έτους από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4,7 2018, αλλά και σε συνέχεια της πρώτης αντίστοιχης ημερίδας που είχε πραγματοποιηθεί με ίδιο περιεχόμενο τον περασμένο Δεκέμβριο, στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην πρώην πλαζ του ΕΟΤ.

Ήδη το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται είναι μεγάλο και αναμένεται ευρεία συμμετοχή και παρουσία αθλητικών παραγόντων, εκπροσώπων αρχών και φορέων, γονέων αλλά και νέων της πόλης.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει δύο ενότητες: Στην πρώτη ενότητα (14:00-17:00), που θα αποτελέσει το πολιτικό μέρος, θα έχουν το λόγο οι υποψήφιοι δήμαρχοι για να εκθέσουν τις απόψεις τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις του ακροατηρίου. Στη δεύτερη ενότητα (17:00-21:00), η οποία θα έχει επιστημονικό χαρακτήρα, θα μιλήσουν ειδικοί πάνω σε μία σειρά εξειδικευμένων σχετικών θεμάτων.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει και ολιγόλεπτο αφιέρωμα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4,7, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους οργανωτές να ευχαριστήσουν όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Υποστήριξη: SilkTech