Αστραπή: "Χρυσή" η Δέσποινα Πάντου στο Πανελλήνιο Νεανίδων

Τρίτη, Ιούλιος 5, 2022 - 2:00μμ
Διακρίσεις για τον πατρινό σύλλογο

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων για τον ΑΣ Αστραπή που κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο.
Η Δέσποινα Πάντου ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου μετά από 4 πολύ δυνατούς αγώνες στους οποίους στέφθηκε νικήτρια. Το πάθος της για την νίκη και η συνεργασία της με τον προπονητή της ήταν οι παράγοντες που της χάρισαν αυτή την διάκριση. Πλέον ως μέλος της εθνικής ομάδας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας τον Αύγουστο.
Η Ελένη Πάντου μετά από έναν νικηφόρο αγώνα ηττήθηκε σε ένα δύσκολο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η εμφάνισή της ήταν πολύ καλη και βελτιωμένη και έδειξε οτί στο μέλλον θα κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις.
Οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας, Βαμβακάς Δημήτρης, Μπακλέση Βασιλική, Οκτάρα Χαρά, Καρνέζης Νίκος και Βελισσάρης Κωνσταντίνος, αν και προσπάθησαν δίνοντας όλον τους τον εαυτό δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πρώτο τους αγώνα ενώ πολλοί από αυτούς ηττήθηκαν απ'τους πρωταθλητές των κατηγοριών τους.
"Οι προπονητές της ομάδας Χρήστος-Βασίλης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, είναι περήφανοι για την διάκριση και υπόσχονται πολύ μεγαλύτερες διακρίσεις" αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Υποστήριξη: SilkTech