Αστραπή: Διακρίσεις και μετάλλια στο Πανελλήνιο παίδων/κορασίδων

Πέμπτη, Νοέμβριος 10, 2022 - 8:00πμ
Τρίτη θέση για τον Κυριάκο Μποτίνη

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων/Κορασίδων με την 3η Πανελλήνια διάκριση του Κυριάκου Μποντίνη, που μετά από 3 νικηφόρους και δύσκολους αγώνες παρά τους πόνους στην κοιλιά του έφτασε στον ημιτελικό της κατηγορίας του. Εκεί έπαιξε έναν πολύ δυνατό αγώνα όπου έχασε στις λεπτομέρειες με ισόπαλο σκορ και έτσι στέφθηκε 3ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής. Η εμφάνιση του ήταν πολύ καλή και η συνεργασία του με τον προπονητή του άψογη δίχνοντας έτσι οτί το μέλλον του ανοίκει.
Πέμπτη η θέση κατέκτησαν οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας της Αστραποής με πολύ καλές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα είχαμε 2 νίκες απο την Οκτάρα Μαρία και 1 νίκη από τον Σωτηρόπουλο Μιχαήλ Άγγελο. Και οι 3 κατέκτησαν πολύ σημαντικές εμπειρίες.

"Οι προπονητές της ομάδας  Χρήστος Βασίλης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος είναι πολύ ικανοποιημένοι και από τους αθλητές της 2η μέρας καθώς είχαν άψογη συνεργασία με αυτούς κάτι που τους χάρισε πολύ υψηλές αποδόσεις κερδίζοντας αγώνες στη κατηγορία τους και χάνοντας στις λεπτομέρειες.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο σύλλογος Α.Σ. Αστραπή είναι ο μόνος σύλλογος της Πάτρα που πρωταγωνίστησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα έχει εκπροσώπηση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλτας.
Επίσης ο προπονητής της ομάδας  Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος αναχωρεί σήμερα με την Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Μεξικό, καθώς επιλέχθηκε από την Ελληνικη Ομοσπονδία Ταεκβοντο ως ομοσπονδιακός προπονητής για το πιο σημαντικό πρωτάθλημα της χρονιάς. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την αποστολή!" αναφέρει η σχετική ανάρτηση της Αστραπής.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "das"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "adidas adida"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Υποστήριξη: SilkTech