Άσχημο τροχαίο για τον Τάιγκερ Γουντς - Χειρουργείται με κατάγματα στα πόδια - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Φεβρουάριος 23, 2021 - 11:16μμ

Πολύ άσχημα νέα για τον Τάιγκερ Γουντς, καθώς το αυτοκίνητό του βγήκε από την πορεία του κι εκείνος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Φέρεται να έχει πολλαπλά κατάγματα στα πόδια.

Ο παίκτης του γκολφ υποβάλλεται μετά τον τραυματισμό, αυτές τις ώρες, σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.

Ο 45χρονος Γουντς, το Σαββατοκύριακο, οπότε και σημειώθηκε το ατύχημα, βρισκόταν στην Καλιφόρνια για τους αγώνες The Genesis Invitational, τους οποίους και διοργάνωνε.

Τη Δευτέρα, εικόνες, που διέρρευσαν στα κοινωνικά δίκτυα, τον έδειχναν χαμογελαστό, αλλά με την κίνησή του σαφώς πιο περιορισμένη.

Ο Γουντς αγωνίστηκε την τελευταία φορά μαζί με τον γιο του στο Πρωτάθλημα PNC, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στο Ορλάντο.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μικροδυσκεκτομή, η πέμπτη επέμβαση στην οποία υποβάλλεται στην πλάτη, από την σπονδυλική σύνταξη το 2017.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί πολλαπλά και άσχημα κατάγματα στα πόδια, καθώς το όχημά του βγήκε εκτός πορείας και χτύπησε σε μία πλαγιά, με συνέπεια να αναποδογυρίσει. Μάλιστα για να απεγκλωβιστεί, χρειάστηκε ειδικό όχημα με δαγκάνες.

Υποστήριξη: SilkTech