Άρση Βαρών: Μετάλλια από τους αθλητές του Πέλοπα στο Παίδων - Εφήβων

Δευτέρα, Μάιος 15, 2023 - 8:00μμ
Τα αποτελέσματα των πατρινών αθλητών

Το Σαββατο στο Λουτράκι Κορινθίας διεξήχθει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Εφήβων στην άρση βαρών.

Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε στην συγκεκριμένη διοργάνωση μέσω του σωματείου του Πέλοπα Πατρών με 3 αθλητές, οι οποίοι είχαν περάσει στα τελικά από προκριματική διαδικασία που έγινε στις 11 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ.

Οι αθλητές αυτοί ήταν ο Κάνδηλας Γιώργος για την κατηγορία των 81 κιλών, ο Τσίλιος Κωνσταντίνος επίσης για την κατηγορία των 81 κιλών και ο Γιώργος Φραμπίτσης στην κατηγορία των 109 κιλών. Τα αποτελέσματα των τριών αθλητών ήταν πράγματι εντυπωσιακά και εδώ νομίζω ότι εκτός από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές για διάκριση, φαίνεται και η δουλειά που χρόνια κάνει τόσα χρόνια ο κύριος Γιώργος Μιχαλόπουλος στον Πέλοπα για να παραμείνει ζωντανό το άθλημα της άρσης βαρών στην πόλη μας.

Τα νέα αστέρια της άρσης βαρών φαίνεται πως ανατέλλουν στην Πάτρα και αφήνουν υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον σε ένα άθλημα που έχει βαριά ιστορία και αίγλη του παρελθόντος, αλλά δεν ειναι τόσο δημοφιλές στην σημερινή νεολαία. Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Πέλοπα και να τους ευχαριστήσουμε για τα μετάλλια που έφεραν στην πόλη μας.
Αποτελέσματα αθλητών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Εφήβων :
Κάνδηλας Γιώργος κατηγορία 81 κιλών (2 χρυσά και 1 ασημένιο) : 1ος στο σύνολο παίδων, 1ος στο Επολέ Ζετέ , 2ος στο Αρασέ.
Τσίλιος Κωνσταντίνος κατηγορία 81 κιλών (1 ασημένιο και 2 χάλκινα) : 3ος στο σύνολο παίδων, 2ος στο Επολέ Ζετέ , 3ος στο Αρασέ.
Γιώργος Φραμπίτσης κατηγορία 109 κιλών (2 χρυσά) : 1ος στο σύνολο Παίδων, 1ος στο σύνολο Εφήβων

Αναλυτικά:

1η θέση:

- Φραμπίτση Βασιλική στην κατηγορία +87κ Νεανίδων με 132 κιλά
- Φραμπίτσης Γεώργιος στην κατηγορία +102κ Παίδων και Εφήβων με 184 κιλά
- Κάνδηλας Γεώργιος στην κατηγορία 81κ Παίδων με 166 κιλά
3η θέση:
- Τσίλιος Κωνσταντίνος στην κατηγορία 81κ Παίδων με 158 κιλά
4η θέση:
- Μάνδηλα Καλλιόπη στην κατηγορία 64κ Νεανίδων με 65 κιλά
- Δευτεραίου Νεφέλη στην κατηγορία 55κ Νεανίδων με 55 κιλά
5η θέση:
- Μάνδηλα Χαρίκλεια στην κατηγορία 59κ Νεανίδων με 56 κιλά
Επίσης ο Α.Ο. Πέλοψ κατέκτησε την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία των Νεανίδων, την 3η θέση στην ομαδική βαθμολογία των Κορασίδων και την 5η θέση στην ομαδική βαθμολογία στους Παίδες. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Υποστήριξη: SilkTech