Αρκετές αλλαγές στον φετινό ΝΟΠ, παίκτες πήγαν κι ήρθαν

Κυριακή, Δεκέμβριος 2, 2018 - 10:52πμ

Αρκετά νέα πρόσωπα, σε θέση παικτών που έφυγαν για διάφορους λόγους, αλλά και αρκετούς πιτσιρικάδες από τις «μικρές» ομάδες του περιλαμβάνει το ρόστερ του ΝΟΠ για την νέα αγωνιστική περίοδο που ήδη ξεκίνησε.

Ο Κώστας Σακκαλής έχει να επιλέξει από μια δεξαμενή 29 παικτών που στελεχώνουν την ανδρική ομάδα.

Σε σύγκριση με πέρυσι δεν συνεχίζουν οι Ιάσονας Φυκούρας, Θανάσης Καρβουντζής που πήγαν στην ΝΕΠ, ο Άρης Καραβιώτης (στον Εθνικό) και οι Παναγιώτης Ορφανός (σταμάτησε) και Μπ. Χαλιώτης.

Αναφορικά με τις προσθήκες είχαμε την επάνοδο του Αναστάση Κωνσταντακόπουλου και το Γιάννης Αργυροκαστρίτη (Νηρέας) και την απόκτηση με μεταγραφή τεσσάρων φοιτητών, των Βασίλη Περπινιάδη (Π. Φάληρο), Ιάσονα Μαλανδράκη (Π. Φάληρο), Φαίδωνα Νεγκίζ (Ηλυσιακός), Ανδρέα Φιρφιλιώνη (Π. Φάληρο).

Από πέρυσι συνεχίζουν οι Κώστας Λιμαράκης, Βασίλης Κανελλόπουλος, Ιάσονας Πολλάτος, Τάσος Βικάτος, Παναγιώτης Γκότσης, Μιχάλης Δίπλαρος, Θαραλλέος Πασσάς, Νίκος Ανδρικόπουλος, Γιάννης Ζερνιώτης, Παναγιώτης Συκιώτης, Χρήστος Γουργουλέτης, Γιάννης Τσιτσάρας, Αριστοτέλης Τάτσιος, Πελοπίδας Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Κοκμοτός.

Τέλος προωθήθηκααν από την ομάδα νέων, οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Χρήστος Σπυράτος, Γιώργος Καραμπούλας, Κώστας Κριλής, Νίκος Μπρακατσέλος και Γιιάννης Τάτσιος.

Προπονητής είναι ο Κώστας Σακκαλής, συνεργάτες του οι Βασίλης Λαμπάτος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, άπαντες συνεχίζουν για τρίτη περίοδο. Αρχηγός ο Βασίλης Κανελλόπουλος.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech