Αρίνας: «Ο Τζόρνταν πέταξε επιταγή $10 εκατ., δεν τον ήθελαν οι συμπαίκτες του» (BINTEO)

Σάββατο, Ιανουάριος 1, 2022 - 11:05πμ

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας μίλησε για τη διετία του Μάικλ Τζόρνταν στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, για το σκισμένο τσεκ των 10 εκατομμυρίων και την επιθυμία των συμπαικτών του MJ να μην επιστρέψει για τρίτη σεζόν!

Τα δύο χρόνια του Μάικλ Τζόρνταν στην Ουάσινγκτον με τους Ουίζαρντς μοιάζουν ως μία σκοτεινή παρένθεση στην τεράστια καριέρα του Air. Δύο σεζόν (2001-2002, 2002-2003), στο όριο των 40 ετών, με τον ίδιο να μετράει 20 πόντους μέσο όρο, αλλά τους Ουίζαρντς να χάνουν τη συμμετοχή στα playoffs και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Ουίζαρντς το 2003, όταν ο Τζόρνταν είχε μόλις φύγει, αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη για την διετία του Μάικλ Τζόρνταν και το λόγο, για τον οποίο δεν υπέγραψε και για τρίτη σεζόν.

«Όταν πήγα εκεί ήταν μία από τις ερωτήσεις μου. Ο μπαμπάς μου είχε την απορία, "Τι συμβαίνει με τον Τζόρνταν; Γιατί δεν ανανέωσε;". Και ο Έιμπ Πόλινς (ο ιδιοκτήτης της ομάδας) μου είχε πει "αγαπώ το μπάσκετ, αγαπώ τους παίκτες. Οπότε τους ρώτησα τι θέλουν να γίνει. Και μου είπαν ότι δεν θέλουν τον Τζόρνταν για άλλη μία σεζόν», ήταν τα λόγια του Αρίνας.

Η επιταγή των $10 εκατομμυρίων!

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Σύμφωνα με τον Αρίνας, ο Τζόρνταν πήρε στα χέρια του μία επιταγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ως αποζημίωση για το τέλος της συνεργασίας του με τους Ουίζαρντς. Το πλάνο ήταν, όταν θα αποφάσιζε ότι θα σταματούσε οριστικά και αμετάκλητα το μπάσκετ, να πάρει το ρόλο του προέδρου.

Οι εξελίξεις δεν επέτρεψαν την τοποθέτηση του Τζόρνταν στον προεδρικό θώκο, με τον Πόλινς να του δίνει την επιταγή. Μόνο που ο εκνευρισμένος Τζόρνταν πήρε την επιταγή και την πέταξε.

Υποστήριξη: SilkTech