Αρχίζουν να δημοσιοποιούνται οι συνεργάτες του Σάκη Καλογερόπουλου

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 8:03μμ

Ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής αναφορικά με την επικείμενη (;) μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 στον Σάκη Καλογερόπουλο.

Μαζί με τον ομογενή από την Γουστάνη, στην ομάδα των υποψηφίων επενδυτών είναι και ο 37χρονος Σουηδός επιχειρηματίας Elman Azari, συνέταιρος και φίλος του Ελληνοσουηδού Σάκη Καλογερόπουλου που φέρεται ως ο νέος μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής.

Αυτά όλα σύμφωνα με δημοσίευμα του Liga News:

"Ο Azari είναι μεγαλομέτοχος και διευθυντικό στέλεχος στην σουηδική κατασκευαστική εταιρεία XLNT living, η οποία έχει βραβευθεί ως η πλεον ανερχόμενη εταιρεία στη Σουηδία το έτος 2017-2018. Μάλιστα, δεδομένου ότι η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στις φοιτητικές κατοικίες, υπάρχουν πληροφορίες ότι θέλει να επεκταθεί στην αγορά της Πάτρας, όπου είναι έντονο το φοιτητικό στοιχείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Δρόσος δεν έχει καμία σχέση με την επιχείρηση XLNT Living.
Τέλος, στόχος των υποψήφιων επενδυτών είναι να κάνουν ένα Σουηδικό μοντέλο διαφορετικό από τις υπόλοιπες ομάδες. Τo project του Σάκη Καλογερόπουλου το έχουν εμπιστευτεί και άλλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι το βλέπουν θετικά και μακροπρόθεσμα".

Υποστήριξη: SilkTech