Αρχίζει η νέα αθλητική χρονιά για το ΝΟΠ

Σάββατο, Σεπτέμβριος 1, 2018 - 11:12πμ

Ξεκινά η νέα αθλητική χρονιά για το ΝΟΠ, με μία εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 12 ετών. Αναλυτικά:

"Στον απόηχο των μεγάλων επιτυχιών του υγρού στίβου σε συλλογικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο, ο ΝΟΠ έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό της νέας περιόδου και περιμένει τους παλιούς και νέους αθλητές και αθλήτριες για την έναρξη των χειμερινών προγραμμάτων στα τμήματα του, την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο του.

Για τα νέα παιδιά αγόρια και κορίτσια (ηλικίας 06-12 ετών) που θέλουν να μάθουν κολύμπι και να ασχοληθούν με την κολύμβηση και την υδατοσφαίριση, ο ΝΟΠ προσφέρει μια εβδομάδα καθημερινές δωρεάν προπονήσεις στο ανοικτό κολυμβητηρίου του με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του.

Ο ΝΟΠ απευθύνεται στην νεολαία της Πάτρας, σε φίλους και φίλες του υγρού στίβου να έρθουν και να συμμετέχουν στα τμήματα και τις ομάδες του. Ελάτε στην ομάδα μας για να συνεχίσουμε μαζί την πορεία προς τις επιτυχίες του ΝΟΠ και της Πάτρας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και τα τμήματα στην Γραμματεία του Ομίλου, καθημερινά από 09:00 με 20:30 στο τηλέφωνο 2610 31 77 66".

Υποστήριξη: SilkTech