Άρχισαν τα... βάσανα στον Προμηθέα-ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Αύγουστος 20, 2018 - 9:49μμ

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών έγινε σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 η πρώτη συνάντηση παικτών και προπονητών του Προμηθέα Πάτρας για τη νέα σεζόν 2018-19.

Ο Μάκης Γιατράς, μαζί με τους τρεις βοηθούς του (Ελευθεριάδης -Ντούβας-Βελισσαράκος) και το υπόλοιπο staff (Ρακιντζής - Team manager, Λαψάνης - γυμναστής, Παπαδόπουλος Ανδ. - ιατρός-ορθοπαιδικός, Χαλκιόπουλος – head physio, Αντωνιάδης και Παπαδόπουλος Χρ. - βοηθοί φυσικοθεραπευτές, Μαραμένος - φροντιστής) καλωσόρισαν τους παίκτες και ευχήθηκαν να έχουν όλοι μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες, ενώ "υποσχέθηκε" πολλή και σκληρή δουλειά.

Ανάλογες ήταν και οι ευχές και από πλευράς διοίκησης, από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Χρήστο Μήλα.

Το «παρών» έδωσαν 14 συνολικά παίκτες, οι «παλιοί»: Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Πέτρος Γερομιχαλός, Λάνγκστον Χολ, Οκτάβιους Έλις και Χρυσόστομος Σανδραμάνης, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: Τόνι Μέιερ, Τερέλ Παρκς, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Κατσίβελης και Λεωνίδας Κασελάκης και οι αθλητές της Εφηβικής ομάδας και του «ΝΟΥΣ»: Δημήτρης Καραΐσκος, Λευτέρης Μαντζούκας και Ραφαήλ Λαναράς.

Απουσίασαν δικαιολογημένα ο Ολεξάντρ Λίποβι, που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία αργότερα λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ουκρανίας στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ του 2019 και ο Ρίον Μπράουν που αναμένεται στην Πάτρα μεθαύριο.

Υποστήριξη: SilkTech