Απόστολος Μακρίδης: «Με προσθήκες θα καταφέρουμε να μπούμε εξάδα»

Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2020 - 10:50πμ

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Απόστολος Μακρίδης μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής αναγνώρισε την ανωτερότητα των αντιπάλων του, τονίζοντας πως οι «κοκκινόμαυροι» χρειάζονται μεταγραφική ενίσχυση.

Η τοποθέτησή του μετά την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη και για την πορεία του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι ποιοτική ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί.

Μείναμε ως το τελευταίο λεπτό στη διεκδίκηση του ματς και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, γιατί τα έδωσαν όλα, αλλά έλειπε κάτι στην τελική προσπάθεια. Πρέπει να γίνει μεταγραφική ενίσχυση για να καταφέρουμε να μπούμε στην εξάδα.

Θέλω να το πιστέψουν περισσότερο οι παίκτες, γιατί σήμερα ήμασταν ανταγωνιστικοί στον βαθμό που μπορούσαμε. Συνεχίζουμε και με νέες προσθήκες μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΣ».

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Δημήτρης Πατάπης και τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα, βρίσκεται δίκαια εκεί που είναι και παραμένει αήττητος. Πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου προσπάθησαν και είμαι ευχαριστημένος. Μείναμε ως το τελευταίο λεπτό μέσα στο παιχνίδι και φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Θα βοηθήσουν οι προσθήκες που έγιναν, έχουμε ποιότητα, περιμένουμε κι άλλες. Έχουμε ευνοϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια και με την ποιότητα που έχουμε θα παίξουμε για τη φανέλα τον κόσμο κι εμάς. Όλοι μια γροθιά με την ομάδα».

Για το αν ειπώθηκε κάτι με τους οπαδούς όταν πήγαν στο τέλος του ματς κοντά τους: «Ο κόσμος ήρθε 3 ώρες ταξίδι, μας συμπαραστέκεται παντού, δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο, απλά είμαστε όλοι μια γροθιά».

Υποστήριξη: SilkTech