Απόστολος Γεωργαράς: «Συγκινημένος που καταφέραμε αυτό που έκαναν o πατέρας και ο θείος μου το 1990»

Δευτέρα, Μάιος 15, 2023 - 12:00πμ
Ο Απόστολος Γεωργαράς

Μία νέα λαμπρή πορεία μπορεί να καταγράψει πλέον ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών μετά την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr και στην Κωνσταντίνα Τσίχλα o αθλητής Απόστολος Γεωργαράς, «καταφέραμε να πάρουμε μία άνοδο στην Α1 κατηγορία, μετά από σχεδόν επτά χρόνια στην Α2. Έγινε αυτό που έπρεπε για να γυρίσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Είναι πραγματικά κάτι μεγάλο, κάτι που το θέλαμε όλοι, όλος ο κόσμος του ομίλου και είμαστε περήφανοι που το καταφέραμε.

Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί κατάφερα να βάλω το λιθαράκι μου σε κάτι που έκαναν πριν από πολλά χρόνια ο πατέρας και ο θείος μου. Κι εκείνοι ανέβασαν μία ομάδα του ΝΟΠ το 1990, στην Α1 και συνέχισαν αυτή την τρομερή πορεία που είχε ο ΝΟΠ τη δεκαετία του 1990.

Εύχομαι κι εμείς να συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα φέτος ανέβασε ρυθμούς και τα οφείλουμε όλα στον προπονητή μας, Δημήτρη Κραβαρίτη. Αυτός ήταν υπεύθυνος για τη δουλειά που έγινε φέτος στην αντρική ομάδα. Εύχομαι με το νέο σχεδιασμό που θα γίνει να τον έχουμε και του χρόνου για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την πορεία.

Στόχος τώρα είναι να κλείσουμε τη χρονιά παίρνοντας το πρωτάθλημα, να ανέβουμε στην Α1 ως πρωταθλητές και η ομάδα να παραμένει στην κατηγορία έχοντας μία καλή πορεία».

Υποστήριξη: SilkTech