Απόψε την καλεί η ιστορία της-Η Παναχαϊκή με τον ΠΑΟΚ (19:30) στην Τούμπα

Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019 - 2:05μμ

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ (19:30, live στο sportin.gr) στην Τούμπα για την ρεβάνς του 2-1 της Αγυιάς, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η… αρμάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει πετύχει τον στόχο της στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, επιστρέφοντας στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πετυχαίνοντας μία σπουδαία και σημειολογική νίκη επί του πρωτοπόρου της Superleague και εν ενεργεία Κυπελλούχου.

Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση παραμένει ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε άλλωστε και ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» , όμως η Παναχαϊκή θα διεκδικήσει απόψε με το ίδιο σθένος και αυταπάρνηση, όπως προ δύο εβδομάδων στην Πάτρα, την ευκαιρία να πετύχει μία από τις σπουδαιότερες προκρίσεις της ιστορίας της.

Άλλωστε μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ξεκινάει την αναμέτρηση παίζοντας για δύο αποτελέσματα. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πήρε στη Θεσσαλονίκη όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του, αφήνοντας στην Πάτρα τον Σπύρο Φουρλάνο και τον τραυματία Λουμαπρδέα.

Τρεις από τους Καπούταγλη, Σούλη, Κολοβούρη, Σταμόπουλο, Ντάσιο, Πολίμο, Σωτηράκο, Τσελεπίδη, Κοτσώνη, Κολ, Αργυρόπουλο, Σταυρόπουλο, Πλέγα, Παπατόλιο, Μουστακόπουλο, Μασούρα, Ελευθεριάδη, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό και Μωραΐτη, θα «κοπούν» λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το γήπεδο της Τούμπας.

Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ σήμερα, που μέσω του προπονητή του δηλώνει ανοιχτά πως το Κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο του και τη φετινή χρονιά, ώστε να φτάσει τα τρία συνεχόμενα και να κάνει το νταμπλ, μαζί με το πρωτάθλημα, του οποίου μοιάζει αδιαφιλονίκητο φαβορί να κατακτήσει.

Υποστήριξη: SilkTech