Απόλλων: Σε κλίμα συγκίνησης η ονοματοδοσία του γηπέδου “Νίκος Καλογερόπουλος”

Τετάρτη, Νοέμβριος 15, 2023 - 10:00πμ
Στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα που «έφυγε» από τη ζωή και πρόσφερε πολλά στον Σύλλογο

Πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του κλειστού προπονητηρίου του Απόλλωνα, που πλέον η αίθουσα-γήπεδο μπάσκετ θα ονομάζεται «Νίκος Καλογερόπουλος» στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα που «έφυγε» από τη ζωή και πρόσφερε πολλά στον Σύλλογο σε δύσκολες εποχές.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει: Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση ονοματοδοσίας του βοηθητικού γηπέδου του Απόλλωνα σε "Νίκος Καλογερόπουλος" στη μνήμη του παλιού παίκτη και παράγοντα της ομάδας μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Καλογερόπουλου, παλιοί φίλοι, συναθλητές, παράγοντες βόλεϊ και μπάσκετ, καθώς και εκπρόσωπος από το ΝΟΠ, όπου έγινε γνωστή και η δράση του Νίκου Καλογερόπουλου στον υγρό στίβου.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Νίκος Μούσιος, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Γιώργος Αθανασίου, καλώντας τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγέλλη Λιόλιο να μιλήσει για τον Νίκο Καλογερόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μεγάλο έργο του αναφερόμενος ότι τον γνώριζε και με την ιατρική του ιδιότητα.
Στη συνέχεια οι Ανδρέας Κολυρόπουλος, Γιώργος Καρατζάς και Νίκος Μακρής μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους ιστορίες από τον αείμνηστο παράγοντα της ομάδας μας.
Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν μεταξύ άλλων ο Νίκος Μακρής αναφέρθηκε σε μια ευχετήρια κάρτα που είχε πάει στο Νίκο Καλογερόπουλο για την γιορτή του, όπου αναφερόταν στην δημιουργία του γηπέδου του Απόλλωνα Μία κάρτα την οποία του ζήτησε ο εκλιπών να την δώσει όποια στιγμή θεωρήσει κατάλληλη στον γιο του. Κάτι που έγινε στη διάρκεια της εκδήλωσης από τον Νίκο Μάκρη.
Μεταξύ άλλων υπήρξε και εκπροσώπηση με τον Τάκη Καλοκαιρινό από το ΝΟΠ όπου έγινε γνωστή η αγωνιστική δράση του Νίκου Καλογερόπουλο στο πόλο όπου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα εφήβων.
Καθώς έγινε επίσημη πρόταση έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει και υλικό από το ΝΟΠ και το Νίκο Καλογερόπουλο στην αίθουσα.
Στο τέλος έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ονόματος, ενώ ο γιος του Γιώργος Καλογερόπουλος ευχαρίστησε όλους για την τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του πατέρα του.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο που λέει "SKETBA ΠΑΤΡΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ BASKETBALL MM ΑΠΟΛΛΩΝ AKA ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ MM"
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, όρθια άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Υποστήριξη: SilkTech