Απόλλων Πάτρας: Τιμά τη μνήμη Νίκου Καλογερόπουλου, το όνομα του στο βοηθητικό

Παρασκευή, Νοέμβριος 10, 2023 - 4:00μμ
Είχε αγωνισθεί στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα από τη δεκαετία του ’50 μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του ’60, ενώ επί σειρά ετών είχε διατελέσει παράγοντας της ομάδας

Ο Απόλλων γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ότι θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου παράγοντα του Συλλόγου, Νίκου Καλογερόπουλου, δίνοντας το όνομα του στο βοηθητικό των «μελανόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Το Σάββατο στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας στην Περιβόλα, η εκδήλωση για την ονοματοθεσία αίθουσας του βοηθητικού γηπέδου του Απόλλωνα στη μνήμη του παλιού παίκτη και παράγοντα του συλλόγου Νίκου Καλογερόπουλου.

Να θυμίσουμε ότι στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου είχε αποφασιστεί να τιμηθεί η μνήμη του, ωστόσο λόγω του κορονοϊού δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Ο Νίκος Καλογερόπουλος ήταν γιατρός μικροβιολόγος στο επάγγελμα, ενώ είχε αγωνισθεί στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα από τη δεκαετία του ’50 μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του ’60, ενώ επί σειρά ετών είχε διατελέσει παράγοντας της ομάδας έχοντας σημαντική και εξαιρετική προσφορά.

Υποστήριξη: SilkTech