Απόλλων Πάτρας: Προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας

Πέμπτη, Ιούλιος 27, 2023 - 2:00μμ
"Όλοι μαζί για το επόμενο βήμα" λέει ο πατρινός σύλλογος

Διατείθενται τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα Πάτρας, ενόψει της σεζόν 2023/24.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, ο πατρινός σύλλογος αναφέρει: "Όλοι μαζί θα βάλουμε τις βάσεις για να κάνει η αγαπημένη μας ομάδα το επόμενο βήμα. Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφορούν και ο πρώτος και μεγάλος στόχος της νέας χρονιάς είναι στα χέρια όλων μας!
Θέλουμε το γήπεδο μας να είναι ασφυκτικά γεμάτο σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Γιατί η δύναμη της ομάδας μας είναι ο κόσμος μας, που την αγαπά παθολογικά και τη στηρίζει με κάθε τρόπο.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τέσσερις είναι οι βασικές κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας και σε προσιτές τιμές.
Αναλυτικά είναι οι εξής:
-VIP GOLD: Κόστος στα 400 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

-VIP SILVER: Κόστος στα 150 ευρώ.

-BASIC: Κόστος στα 100 ευρώ.

-BASIC VALUE: Κόστος στα 80 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.

Ακόμη από φέτος διατίθενται περιορισμένος αριθμός COURT SEAT, που κοστίζουν 600 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να φροντίσουν να κλείσουν  θέση!  Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας προσφέρονται μαζί με parking στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Όσον αφορά στα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου υπάρχει μέριμνα για ειδική κατηγορία και λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν προσεχώς.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Για συγκεκριμένες θέσεις στην κερκίδα (αυτές δηλαδή που κατείχαν πέρυσι) οι κάτοχοι τους θα μπορούν να ανανεώσουν έως τις 6 Αυγούστου τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-2024. Όσοι φίλοι ανανεώσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους έως τις 6 Αυγούστου, θα κερδίσουν έκπτωση 10%.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ

Οι κάτοχοι όλων των κατηγοριών των εισιτηρίων διαρκείας θα εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, φιλικά και επίσημα για το πρωτάθλημα της Basket League.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00 από τα γραφεία  στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου στην Περιβόλα (Αριστοτέλους 11). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610643712.

Ακόμη τα εισιτήρια διαρκείας  διατίθενται και διαδικτυακά μέσω της Ticketmaster, όλο το 24ωρο!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.

Υποστήριξη: SilkTech