Απόλλων Πάτρας: Ο αγιασμός για την νέα σεζόν

Παρασκευή, Οκτώβριος 6, 2023 - 12:00μμ
Μετά το τέλος του αγιασμού, ο αρχηγός της ομάδας, Γάιος Σκορδίλης έκανε δώρο στον ιερέα Ειρηναίο Σωτηρόπουλο, μία φανέλα του Απόλλωνα με τις υπογραφές όλων των παικτών

Ο Απόλλων Πάτρας λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό του τμήματος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μετά το τέλος του αγιασμού, ο αρχηγός της ομάδας, Γάιος Σκορδίλης έκανε δώρο στον ιερέα, μία φανέλα του Απόλλωνα με τις υπογραφές όλων των παικτών:
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας:
Το μεσημέρι της Πέμπτης, πριν από την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα μας πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος ο οποίος καθαγίασε την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.
Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Κόντης, το μέλος του ΔΣ Βασίλης Βλασταράς και η υπεύθυνη των γραφείων, Βασιλική Μπουντοπούλου.
O αρχηγός της ομάδας, Γάιος Σκορδίλης έδωσε δώρο μια φανέλα στον Ειρηναίο Σωτηρόπουλο με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Υποστήριξη: SilkTech