Απόλλων Πάτρας: Λίγο πριν την πρεμιέρα! Αγωνιστική ετοιμότητα και στόχοι

Σάββατο, Οκτώβριος 8, 2022 - 10:01πμ
Η media day των "μελανόλευκων" πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στην Περιβόλα

Πραγματοποιήθηκε η media day της ανδρική ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας με αφορμή την έναρξης της αγωνιστικής περιόδου στη Basket League.
Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Βετούλας και οι παίκτες, μίλησαν στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. και αναφέρθηκαν τόσο στο παιχνίδι τη Δευτέρας (10/10) με τον Ολυμπιακό όσο και στους στόχους του φετινού πρωταθλήματος.
Ο Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Έχουμε δύσκολο ξεκίνημα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαστε αισιόδοξοι για τη φετινή χρονιά και πιστεύω ο,τι θα στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Μακάρι να το συνδυάσουμε αυτό και με ωραίο θέαμα. Είναι πανελληνίως γνωστό ότι ο Απόλλων στηρίζεται στο κόσμο του. Είμαι βέβαιος οτι αρχής γενομένης από τον Ολυμπιακό αλλά και στα επόμενα ματς , θα είναι εκεί να μας βοηθήσουν. Φέτος το έχουμε ακόμα πιο πολύ ανάγκη περισσότερο απο κάθε φορά".
O αρχηγός Γιώργος Μπόγρης, είπε: «Επιτέλους ξεκινάμε, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε έχουμε ρίξει πολλή δουλειά στο παρκέ και περιμένουμε αυτή να βγει η προσπάθεια που έχουμε κάνει. Χαιρόμαστε που ξεκινάμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος θεωρητικά είναι η πιο δυνατή στο πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, η νοοτροπία είναι όλοι μαζί θα πάμε μακριά και είμαστε εδώ όλοι παρέα για να μεγαλώσουμε τον Απόλλωνα. Χρειάζεται να δείξουμε χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό θα παίξουμε χωρίς άγχος γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».
Ακόμα ο Σαράντης Μαστρογιανόπουλος, είπε: «Ξέρουμε οτι την 1η αγωνιστική, θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι στο 100% όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με αυτές τις ομάδες θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε παρότι δεν είναι εύκολο. Ο βασικός στόχος μας είναι προφανώς η παραμονή αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τις δυνατότητες μας και ότι άλλο καλύτερο μπορούμε».
Από την πλευρά του ο Ομαρ Καλχούν, σημείωσε: «Εχουμε κάνει πολλή σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, έχουμε βρει χημεία μέσα από τα φιλικά παιχνίδια και παρότι έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλο το πρωτάθλημα. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα».
Ο Αντόνιο Ντειβις, υπογράμμισε: «Είμαι σχεδόν 1,5 μήνα στην ομάδα και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό που είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη, είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Δεν κάνουμε πρωταθλητισμό και για αυτοί θα παίξουμε χωρίς άγχος με στόχο το καλύτερο δυνατό. Είμαι σίγουρος οτι από παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά. Ξέρω ότι ο Απόλλων έχει πολύ δυνατούς φίλαθλους, τους χρειαζόμαστε πολύ στο παιχνίδι της Δευτέρας για να μας δώσουν ενέργεια και να δώσουμε το 100%».
Ο σέντερ Ιμπραήμ Σιλά, ανέφερε: «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σχετικά με τον φετινό μας στόχος, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε όσα πιο πολλά παιχνίδια και να μπούμε στα πλέι-οφ. Είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε».
Ο Νικ Γκρίφιν, επεσήμανε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να μπούμε στη σεζόν με ένα πολύ δυνατό αγώνα και παράλληλα οι φίλαθλοι μας να δουν ένα σπουδαίο ματς που πιστεύω πως προσφέρει θέαμα.
Θέλω να στείλω και μήνυμα στους φιλάθλους μας από τους οποίους ζητώ να είναι θορυβώδεις για να μας δώσουν ενέργεια και να μας βοηθήσουν για να παίξουμε καλό μπάσκετ».

Υποστήριξη: SilkTech