Αποχώρησαν και οι Φωτάκης, Βρονταράς από την Παναχαϊκή

Δευτέρα, Ιούλιος 9, 2018 - 2:03πμ

Αποχωρεί σιγά σιγά όλη η παλιά φρουρά από την Παναχαϊκή. Μετά τον Κώστα Χαλκιά, ανακοινώθηκαν τα διαζύγια με τον Φωτάκη και τον Βρονταρά.

Οι τρεις παίχτες μαζί με τον Μακρυδημήτρη και τον Στεργίδη, που αποχώρησαν επίσης, και τον Λουμπαρδέα που παραμένει υπήρξαν οι κολόνες της νέα μέρας που ξημερώνει για την Παναχαϊκή από το 2016.

Ο Γιώργος Φωτάκης μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός των «κοκκινόμαυρων» τιμώντας την φανέλα της (όπως και οι υπόλοιποι παίχτες) στην πλούσια καριέρα του.

Οι ανακοινώσεις:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Σπύρο Βρονταρά.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ευχαριστεί τον Σπύρο που για δυο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους συνέβαλλε σημαντικά για να υλοποιήσει η Ομάδα τους στόχους της, ξεχωρίζοντας για τον επαγγελματισμό του και την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του.

Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα είναι πάντα ανοιχτή για μια μελλοντική συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον Γιώργο Φωτάκη.

Ο Γιώργος φόρεσε το περιβραχιόνιο του Aρχηγού της Ομάδας για δυο σεζόν αποτελώντας με την ενέργεια και το πάθος του φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τους νεότερους συμπαίκτες του αλλά και για τους αντιπάλους του ενώ υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ανθρώπου.

Η προσφορά του στην Ομάδα είναι ανεκτίμητη.

H Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία η πόρτα της Ομάδας θα παραμείνει ανοιχτή».

Υποστήριξη: SilkTech