Αποχαιρέτισε την κατηγορία με ισοπαλία ο Παναιγιάλειος-Με μέσο για τερματοφύλακα!

Πέμπτη, Μάιος 17, 2018 - 3:24πμ
flnews

Αποχαιρέτισε τις επίσημες υποχρεώσεις και τη Φούτμπολ Λιγκ με ισοπαλία ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Καραϊσκάκη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου για την 32η αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Παναιγιάλειος τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ήταν να αγωνιστεί με Βέροια και Αχαρναϊκό, και παρόλο που παίρνει τους 6 βαθμούς (χωρίς να αγωνιστεί) στα δύο παιχνίδια, αυτοί δεν του φτάνουν για να παραμείνει στην κατηγορία βαθμολογικά.

Η αυλαία του Παναιγιαλείου στις επαγγελματικές κατηγορίες συνοδεύεται από εικόνες που δεν τιμούν την ιστορία του. Στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη οι «μελανόλευκοι» άλλαξαν τερματοφύλακα, αλλά αντί για επιθετικό (ο Ανδρέας Σταματής είχε παίξει στον άσο στη Λάρισα), έβαλαν... μέσο.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Γαβριηλίδης υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Αιγίου, ελλείψει άλλου γκολκίπερ! Ο Τσάπαλος έχει καταθέσει προσφυγή, ο Αθανασίου είναι τραυματίας και ο Καρακίτσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι εκπαιδευόμενος.

Η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον Παναιγιάλειο. Όπως αναμενόταν η ομάδα του Αιγίου δεν κατέθεσε φάκελο στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και το μέλλον παραμένει θολό.

Τις επόμενες εβδομάδες ο Παναιγιάλειος έχει να αντιμετωπίσει τις τέσσερις προσφυγές που έχουν κάνει οι Αθανασίου, Σκαρτσίλας, Ρέλλας, Καναβέτας και αναμένεται να εκδικαστούν, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι και άλλοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Στην υπερπροσπάθεια των τελευταίων μηνών στάθηκε ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Πέτρος Δημητρίου.

«Σήμερα, όπως και σε όλα τα τελευταία παιχνίδια κάναμε μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητες που έχουν όλοι. Οπλιστήκαμε εμείς οι 15 που μείναμε ώστε να παίξουμε και να δώσουμε την ψυχή μας.

Παίξαμε με έναν τερματοφύλακα που τον επιλέξαμε από τα παιδιά που παίζουν μέσα και δυστυχώς οι άλλοι δεν μπορούσαν να είναι διαθέσιμοι. Μου έκανε εντύπωση πως δακρύσαμε στα αποδυτήρια μετά το τέλος αυτής της προσπάθειας όταν φώναξαν Παναιγιάλειος.

Αυτά πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος. Μείναμε μόνοι μας και εμείς θα κλείσουμε την πόρτα. Εμείς μόνοι μας ήρθαμε, εγώ πήγα τα δελτία, εγώ κράτησα το καράβι όλο αυτό το διάστημα ώστε να φτάσει στο τελικό λιμάνι με όση αξιοπρέπεια μπορούσε.

Τα παιδιά έπαιξαν και για τον τελευταίο Αιγιώτη που αγαπάει την ομάδα. Είναι τιμή μου που δούλεψα με αυτή την ομάδα, με αυτά τα παιδιά και δεν σας κρύβω πως όλα αυτά που περάσαμε μας δημιούργησαν δεσμούς στα αποδυτήρια.

Είχα πει πως θα σώσω την ομάδα, δεν το κατάφερα, αλλά αύριο στην συνέντευξη Τύπου θα πρέπει να πούμε τι έφταιξε και ποια είναι τα λάθη που έγιναν ώστε να ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ αυτή η ομάδα».

Υποστήριξη: SilkTech