Αποχαιρέτησε τη χρονιά με νέα νίκη η Παναχαϊκή

Κυριακή, Μάιος 27, 2018 - 7:15μμ

Με νέα νίκη και καλή εμφάνιση έκλεισε τη σεζόν η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» με το μυαλό στην αναδιάρθρωση πέρασαν και από το Αιγίνιο, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Αγινιακού για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 στην Πιερία, αλλά ο Αιγινιακός έμεινε παρά την ήττα του στην Φούτμπολ Λιγκ.

Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού μπορεί να ήθελαν να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία μέσα στο γήπεδο, αλλά έμειναν ευχαριστημένοι με τα «συνολικά» αποτελέσματα και παρά την ήττα με 2-0 από την Παναχαϊκή πανηγύρισαν.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ήταν πιο εύστοχοι οι φιλοξενούμενοι με τον Αντωνακόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 39ο λεπτό και τον Κυνηγόπουλο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να γράφει το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αργυρόπουλος ήταν εκείνος που με δύο σουτ έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για την Παναχαϊκή και είδε την μπάλα και τις δύο φορές να χτυπά στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Από την άλλη πλευρά, ο Αιγινιακός έκανε αρκετές καλές ευκαιρίες, όμως ο Χαλκιάς είχε πολύ καλές επεμβάσεις και έδειξε πως παρά τα 43 του χρόνια έχει ακόμη τα αντανακλαστικά και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή στο 87ο λεπτό.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Κίτρινες: 19’ Κούστα / 90’     Δοκάρια: 61’, 85’ Αργυρόπουλος

Γκολ: 39’ Αντωνακόπουλος, 45’ Κυνηγόπουλος

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης (46’ Σοφιάνης), Τοπαλίδης, Πέριτς, Κούστα (69’ Χότζιτς), Πολύζος, Ζούρκος (69’ Στόικος), Τσολακίδης

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς (87’ Χαλκιάς), Πολίμος, Αργυρόπουλος, Πλέγας, Κωνσταντακόπουλος (66’ Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (31’ Φωτάκης), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μασούρας

 

Υποστήριξη: SilkTech