Αποφάσεις της διοίκησης του ΝΟΠ για τον εορτασμό των 90ών γενεθλίων του

Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019 - 10:31πμ

Την Πέμπτη (17/1) το βράδυ συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΝΟΠ σε πλήρη σύνθεση πραγματοποιώντας την δεύτερη συνεδρίαση της νέας χρονιάς. Εκτός από τα τρέχοντα λειτουργικά ζητήματα, κύριο θέμα της συζήτησης ήταν ο σχεδιασμός για το επετειακό έτος εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου. Στο συμβούλιο παρουσιάστηκαν οι προτάσεις για τις δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες κατανέμονται σε όλο το 2019. Το πρόγραμμα θα επεξεργαστεί ομάδα εργασίας και σύντομα θα δημοσιευτεί.

Στόχος είναι να υπάρχει σε κάθε μήνα κάτι ξεχωριστό και μοναδικό που θα τιμά και θα αναδεικνύει την ιστορία του ΝΟΠ και την παράδοση της Πάτρας στον υγρό στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα. Για τον λόγο αυτό θα ζητηθεί η συνεργασία φορέων, συλλόγων και προσώπων από την Πάτρα και ευρύτερα.

Αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο, αποφασίστηκε να αποσταλεί επιστολή σε επιλεγμένα άτομα από τον χώρο του αθλητισμού, της κοινωνίας, του πολιτισμού και των επιστημών (σε τοπικό και εθνικό επίπεδο) με την οποία θα τους ζητηθεί να εκφράσουν την γνώμη τους απαντώντας συνοπτικά στην ερώτηση «τι σημαίνει για εσάς ο ΝΟΠ». Οι απαντήσεις θα δημοσιεύονται σταδιακά στην διάρκεια της χρονιάς, ενώ στο τέλος θα συγκεντρωθούν εμπλουτισμένες με φωτογραφίες σε μια επετειακή έκδοση του ΝΟΠ, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου.

Η ενέργεια αυτή σχεδιάζεται θα επεκταθεί με την δημιουργία επετειακής σελίδας των ενενήντα χρόνων του ΝΟΠ, όπου παλιοί και νέοι φίλοι, μέλη, αθλητές του ΝΟΠ θα μπορούν να εκφράσουν την δική τους άποψη για την προσωπική τους εμπειρία και σχέση τους με τον Όμιλο.

«Γιατί ο ΝΟΠ είναι η Πάτρα και η Πάτρα είναι ΝΟΠ»

Υποστήριξη: SilkTech