Αποδυτήρια - έμπνευση για να παίξεις μπάλα

Σάββατο, Νοέμβριος 30, 2019 - 9:03πμ

Αυτό το παράδειγμα είναι για εσάς που πιστεύετε ότι ηγέτες και καλλιτέχνες μπορούμε να βρούμε μόνο στις επιχειρήσεις και στην πολιτική.

Στη φωτογραφία βλέπετε τα αποδυτήρια μιας ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αχαΐας πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι παρατηρείτε στις φωτογραφίες; Το λιγότερο μια τάξη, μια νοικοκυροσύνη και μια φροντίδα. Αυτός που επιμελήθηκε όλο αυτό είναι ο Νίκος, ο οποίος είναι γενικός αρχηγός στο σωματείο. Δεν είχε καμιά υποχρέωση να διπλώσει με τον συγκεκριμένο τρόπο τις φανέλες και τα σορτσάκια, ούτε να κρεμάσει αφίσες της ομάδας στον τοίχο, ούτε να τοποθετήσει από ένα μπουκαλάκι νερό κάτω από κάθε στολή. Κανείς δεν θα του το ζητούσε, κανείς δεν θα του έλεγε το παραμικρό και φυσικά κανείς δεν θα τον πληρώσει παραπάνω χρήματα.

Όμως το έκανε γιατί γούσταρε, γιατί αγαπάει αυτό κάνει. Έκανε το κάτι παραπάνω πρώτα για τον εαυτό του και μετά για τους άλλους. Αυτός είναι καλλιτέχνης και ηγέτης στην εργασία του. Σκεφτείτε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών όταν μπήκαν στα αποδυτήρια.

Πόσο πιο όμορφα πρέπει να ένιωσαν όταν είδαν αυτή την εικόνα...

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech