Από τον Παναιγιάλειο στον ΟΦ Ιεράπετρας ο Χρήστος Αθανασόπουλος

Σάββατο, Δεκέμβριος 19, 2020 - 3:32μμ

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την αποχώρηση του Χρήστου Αθανασόπουλου λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στη Super League 2. Την εστία του ΟΦ Ιεράπετρας θα υπερασπίζεται από τον Ιανουάριο ο 38χρονος τερματοφύλακας.

Οι «μελανόλευκοι» το απόγευμα της Παρασκευής (18/12) έκαναν γνωστή την αποχώρηση του Χρήστου Αθανασόπουλου έπειτα από αίτημα που κατάθεσε ο ίδιος για να συνεχίσει στη Super League 2.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:

«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας δέχθηκε πρόταση από ομάδα της super league 2 και αφού ενημέρωσε την διοίκηση του Συλλόγου δόθηκε το πράσινο φως για την μετακίνηση του.

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος λόγο του ακεραίου χαρακτήρα του αλλά και του επαγγελματισμού που τον διέπει, θα είναι για μας ένας καλός φίλος με την πόρτα του Συλλόγου μας να παραμένει γι’ αυτόν πάντα ανοιχτή.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του με υγεία και επιτυχίες».

Υποστήριξη: SilkTech