Από τον Παναιγιάλειο μέχρι την πίστα της Χαλανδίτσας θέλει να επενδύσει ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν

Παρασκευή, Απρίλιος 6, 2018 - 8:10μμ

Το πλάνο του για τον Παναιγιάλειο παρουσίασε την Μεγάλη Τετάρτη στο Αίγιο, ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας στηρίζει τα σχέδια του σε ένα πλάνο σημαντικών επενδύσεων σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Στα σχέδια του Χαμπντούν περιλαμβάνονται εκτός της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ιστορικής ομάδας της Αιγιάλειας, η κατασκευή πίστας Φόρμουλα 1, με πιθανότερο «προορισμό» το Αυτοκινητοδρόμιο της Χαλναδρίτσας αλλά και μίας ξενοδοχειακής μονάδας διεθνών προδιαγραφών.

Από την εξέλιξη των λοιπόν επενδύσεων, θα εξαρτηθεί και το μέλλον του Παναιγιάλειο, με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία να δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων και να υπόσχεται πρωτοφανή έργα ανάπτυξης για την περιοχή.

Ο Χαμπντούν έδειξε ενήμερος για την αθλητική αλλά και την εν γένει κατάσταση στην χώρα, τονίζοντας της αρμονικές σχέσεις Αιγύπτου και Ελλάδας, που τον κάνουν αισιόδοξο για το πρότζεκτ. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας θέλει να κάνει στην Αχαΐα μια κοιτίδα αθλητικού τουρισμού με κορωνίδα των Παναιγιάλειο.

Υποστήριξη: SilkTech