Από τα εσώρουχα... στα κοτόπουλα - Δεν σταματάει η κατρακύλα στο Ελληνικό μπάσκετ - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Μάιος 21, 2019 - 7:31πμ

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στο ΟΑΚΑ για το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και κάποιοι άφησαν νωπά κοτόπουλα στον πάγκο των Πειραιωτών.    Το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» για τα πλέι οφ της Basket League δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς οι ερυθρόλευκοί έκαναν πραγματικότητα τις πρωινές προειδοποιήσεις τους.

Η αποχή τους, σημαίνει οριστική απόσυρση και υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 κατηγορία. Η ομάδα του Παναθηναϊκού προσήλθε κανονικά στο γήπεδο, όπως και οι διαιτητές και, όταν πέρασε το προβλεπόμενο 20λεπτο, έκλεισαν το φύλλο αγώνα, δίνοντας το «εισιτήριο» της πρόκρισης στα πλέι οφ στον Παναθηναϊκό.

Στον πάγκο που θα κάθονταν οι φιλοξενούμενοι, κάποιοι τοποθέτησαν δύο ωμά κοτόπουλα, ενώ στο άδειο ΟΑΚΑ αναρτήθηκαν διάφορα πανό με συνθήματα εναντίον του Ολυμπιακού.

«Εδώ έπρεπε να έχει 20.000 κόσμο και να δούμε έναν ωραίο αγώνα. Από την άλλη όμως, υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Το μπάσκετ δεν μπορούμε να το κάνουμε ποδόσφαιρο. Εκεί γίνονται εγκλήματα και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί», ανέφερε, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ. «Όταν κάποιος καταστρατηγεί τους νόμους, πρέπει να υπόκειται τις συνέπειες. Ελπίζω να μη βρεθεί κάποιος που θα προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό, διότι θα μας βρει απέναντί του».    

Ο Παναθηναϊκός πήρε το παιχνίδι «στα χαρτιά» με 20 - 0. Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο Ολυμπιακός είχε αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αφήσει στον πάγκο του ΟΣΦΠ ένα κόκκινο, γυναικείο εσώρουχο, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Υποστήριξη: SilkTech