Από ατόφιο χρυσάφι οι μικροί μποξέρ της Παναχαϊκής

Δευτέρα, Δεκέμβριος 13, 2021 - 8:05μμ
Παναχαϊκή

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους σε διεθνείς διοργανώσεις οι Ελληνες Πυγμάχοι. Το διήμερο που μας πέρασε στην πόλη Κικίντα της Σερβίας διεξήχθη διεθνές τουρνουά με την ονομασία «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα» και η Ελλάδα πρωταγωνίστησε για μία ακόμη φορά με αιχμή του δόρατος την Παναχαϊκή!

Ο Ελληνικός απολογισμός ήταν γεμάτος μετάλλια, καθώς οι αθλητές μας κατέκτησαν συνολικά εφτά χρυσά, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο, δίνοντας συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι πρωταθλητές μας το τελευταίο διάστημα. 
Τα τέσσερα από αυτά,ήταν ...κοκκινόμαυρα: Μαρία Γεωργοπούλου, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Γιώργος Πλέας, Ιωάννα Κάντζαρη

Συγκέκριμενα στην κορυφή του βάθρου ανέβηκαν οι Κώστας Σαργιαννίδης, Γιώργος Πλέας, Γιώργος Κωνσταντινούδης, Ζαχαρία Λαγούδη, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Μαρία Γεωργοπούλου και Ιωάννα Κάντζαρη. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Αντώνης Βελής, Ρέμος, Ευθυμιάδης και το χάλκινο η Μερίεβα Ντασιονάκη. 
Την αποστολη συνόδευσαν οι προπονητές Αντρέας Γιαννακόπουλος και ο πατρινός Νίκος Πλέας της ΠΓΕ. 
Οι επιτυχίες των Ελλήνων πρωταθλητών δικαιώνουν απόλυτα το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, τη δουλειά των σωματειακών προπονητών, καθώς και τις επιλογές των ομοσπονδιακών προπονητών, τόσο για τον τρόπο προετοιμασίας, όσο και για τις επιλογές των αθλητών που θα αγωνιστούν στο εξωτερικό. 

Υποστήριξη: SilkTech