Το απίστευτο δράμα της οικογένειας Δασκαλάκη - Έχασαν δυο παιδιά μέσα σε δυο χρόνια

Δευτέρα, Μάρτιος 22, 2021 - 12:15μμ

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα από την οικογενειακή τραγωδία που χτύπησε ξανά την οικογένεια Δασκαλάκη.

Η Ρούλα και ο Μάνος Δασκαλάκης, δυο χρόνια μετά την απώλεια της μόλις 3,5 ετών κόρης τους Μαλένας που είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία, θρηνούν τώρα το 6 μηνών κοριτσάκι τους.

Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί η μοίρα στάθηκε τόσο σκληρή με το νέο ζευγάρι. Παρηγοριά τους η 7,5 ετών κόρη τους Τζωρτζίνα.

Το 6 μηνών βρέφος της οικογένειας βρέθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χωρίς σφυγμό στην κούνια του. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Πιθανότατα η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Πριν από περίπου δύο χρόνια, τον Απρίλιο του 2019, ο θάνατος της μικρής Μαλένας σε ηλικία μόλις 3,5 ετών συγκλόνισε τον κόσμο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την κοινωνία της Πάτρας. Δέκα ημέρες πριν «φύγει», είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία και μπήκε εσπευσμένα να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία, η οποία πήγε πολύ καλά. Εκανε και τη δεύτερη στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν, με τις εξετάσεις της να είναι πολύ καλές και να μην προμηνύουν σε καμία περίπτωση το μοιραίο. Μέχρι που μία ημέρα η Μαλένα έπεσε για ύπνο με τη μητέρα της στο προσκεφάλι. Κάποια στιγμή, άνοιξε τα μάτια, κάτι είπε και άφησε την τελευταία της πνοή. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Με την πάροδο του χρόνου, το ζευγάρι έδειχνε να βρίσκει τον δρόμο του και ο ερχομός του τρίτου παιδιού ήταν ευλογία μετά απ' όλα όσα είχαν περάσει. Πράγματι, το κοριτσάκι ήρθε πριν από 6 μήνες στον κόσμο, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθήσει. Ο Μάνος και η Ρούλα έχουν ένα ακόμα κοριτσάκι, την Τζωρτζίνα που είναι 7,5 ετών. 

Υποστήριξη: SilkTech