Απασφάλισε τη «βόμβα» με Ντίνο Φούφουλα το Πάτραι

Κυριακή, Αύγουστος 30, 2020 - 8:02μμ

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντίνου Φούφουλα. Ο Πατρινός άσος δεν χρειάζεται συστάσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό,  έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στα γήπεδα των κορυφαίων επαγγελματικών κατηγοριών. 

Αγωνίστηκε στη Superleague φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της Κέρκυρας, ενώ ήταν μέλος της Παναχαϊκής όταν οι «κοκκινόμαυροι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, και διεκδίκησαν την επόμενη σεζόν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Ολυμπιακό Βόλου, Ηλιούπολη, Θύελλα Πατρών, Πανόπουλο και Άρη Πατρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τον καλωσορίζουμε στη ομάδα και ευχόμαστε η παρουσία του να συμβάλει αποφασιστικά έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Ο ίδιος μετά την υπογραφή του δελτίου του ανέφερε τα εξής:

«Χαίρομαι που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι το Πάτραι, της οποία η θέση είναι στις Εθνικές κατηγορίες. Μαζί με τον  προπονητή μας και τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να πετύχει. Υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Υποστήριξη: SilkTech